Taco República

 • Vårt kjøkken
  Velkommen til Taco República. Vi liker kortreist mat fra norske matprodusenter som brenner for smak og kvalitet, og som tar godt vare på grøden og buskapen. Derfor bruker vi økologiske egg, kylling og høne fra Holte gård, slaktervarer fra Strøm-Larsen og dagsfersk norsk villfisk. 

  Som eneste meksikanske restaurant i Oslo har vi alltid dagsferske glutenfrie maistortillas laget på vår tortilladora «Martha». Melet importerer vi fra Mexico sammen med de viktigste chilitypene, noen urter og grønnsaker. 

  Alt vi har er laget fra bunnen av - ingen halvfabrikata eller ferdigvarer, men kun ferske eller tørkede råvarer av beste kvalitet og ingen tilsetningsstoffer.

  Med noen få unntak er all maten glutenfri, spør servitøren!

  Taco kan gis bort og vi selger gavekort. Vi leverer også catering til små og store festligheter.

 

Torggata 30, 0183 Oslo

400 57 665