Piscoteket

Piscoteket er Oslos første rene peruanske restaurant og bar, sentralt beliggende i hjertet av Oslo. Hos oss skal du føle deg hjemme enten du kommer for en helaften med spennende peruansk mat og drikke, eller om du impulsivt stikker innom for et kjapt måltid eller en drink i baren.

 

Bak Piscoteket står en vennegjeng med kjærlighet for peruansk mat og drikke som brenner for å introdusere peruansk ceviche og pisco i Oslo. Piscoteket er inspirert av den latinamerikanske restobar-tradisjonen – et sosialt spisested med lav terskel og hyggelig atmosfære ut i de små timer.

Piscoteket ligger i Badstugata 1, i en bygård som tidligere har huset både gipsstøperi og en av hovedstadens første kinoer.

PS: Ved fullbooket restaurant er det fremdeles mulig å droppe innom for å spise i den omfangsrike baren!

 

Badstugata 1, 0179 Oslo

 22 56 67 05