Gutta fra Calcutta

Velkommen til GuttafraCalcutta.

NAMASTE!!!

Vi er opptatt av at våre kunder har en fin mat opplevelse.Krydder er en av de viktigste ingrediensene i tradisjonelle indiske kjøkken. Husets kokk / personell med sine bedre erfaringer, og kjennskap til matrettene fra forkjellige landsdeler i India håper vi å gi en god og krydderet tilværelse til våre gjester. Vi mener kvalitet er viktig, derfor skjer det meste av marinering og tilberedning her på huset.

India, landet den fortryllende, med sine varierte kulturelle praksiser er bundetsammen av usynlige felles av sin eksotiske retter. Det feires for det mangfoldet av sine retter basert på kunstneriske og intelligent kombinasjon av krydder utviklet over mange århundrer.

Tandoor betyr “leire ovn.” Det er tradisjonelt brukt til baking av brød, kjøtt, fjærfe og fisk. Den leire ovn for olje og fett-fri kjøling, er praktisk og energieffektive. Dagens smak og helsebevisste forbrukere vil finne Tandoor matlaging virkelig kompatibel og moderne.

Våre kokker forsøke å skape et stort utvalg av velsmakende leire ovn grillretter og eksotiske karriretter for din fornøyelse.

Waldemar Thranes gate 65A, 0173 Oslo

22 71 42 00