Eataly

Hos oss står kjærlighet, ærlighet og gjestfrihet i sentrum. Du skal føle deg som hjemme - men med service og bare kose deg. Det er viktig for oss at alle føler seg velkommen og at du får det som du ønsker. Vi er der for deg, for at du skal få så mye ut av ditt besøk som mulig.

Stilen på vår restaurant utvikler seg hele tiden. Når du kommer inn hos oss får du varme, en levende atmosfære og en rustikk følelse som passer alle. 

Når vi snakker om vår mat, legger vi stor fokus på friske råvarer - hvilket betyr at det bare er de beste leverandører som gjelder. Vi har fokus på salt, pepper og ærlige smaker, den italienske maten skal smake som den er. Våre kokker har stor kjærlighet til maten, så du kan alltid være sikker på at det du får kommer til å være fantastisk.

Velkommen!

Bryggetorget 18, 0250 Oslo

22 83 13 00