Trancher Entrecôte

Kortreist – håndskåret – håndplukket – tranchert for deg!

På Trancher legger vi vår stolthet i å presentere Entrecôte – og legger all vår fokus på nettopp dette utmerkede kjøttstykket. Entrecôte fra nakke er regnet som et av de mest saftige og smakfulle kjøttstykkene. Dette skyldes god fordeling av fett, i og rundt muskulaturen.

For å sikre kvaliteten har vi fått til en eksklusiv avtale med det fremtidsrettede slakteriet Prima Jæren, beliggende på et av Norges absolutt beste landbruksområder – nettopp Jæren. Kjøttet vi bruker er kortreist og norsk, og skrottene skjæres for hånd som seg hør og bør. Mer om Prima Jæren finner du her: www.primajaeren.no

Våre Entrecôter blir først plukket ut etter våre spesifikasjoner, for så å sendes på lager. For å sikre oss førsteklasses kvalitet blir partiet kontrollert og sortert av en utsending fra Trancher. Dette gjøres ved at hvert enkelt stykke kontrolleres ut fra struktur, farge, marmorering, form og vekt. Kun Entrecôtene som tilfredsstiller våre krav slipper gjennom nåløyet, og blir så sendt til oss.

For å få best resultat har vi valgt å bruke tiden til vår fordel. Hos oss blir alt kjøtt ytterligere mørnet i noen uker – og selve tilberedningen foregår ved langtidsstekning på lav varme. Kjøttet trancheres umiddelbart før servering. Dette sikrer høy kvalitet og rask servering.

Thorvald Meyers gate 78, 0550 Oslo

22 36 47 60