KAMAI

God smak kjenner ingen grenser

Vi har latt oss inspirere av smaker og ingredienser fra hele verden. Vårt utgangspunkt er basert på det asiatiske kjøkkenet, der vi vet at bærekraftige, friske råvarer, tradisjon og innovasjon skaper kulinarisk magi.

I bakgården, bak caféen, finner du restauranten i 2. etg og Itamae baren i 1 etg. 

Lokalet bærer preg av historien til bygget, kombinert med moderne og stilfull innreding. Dette skaper en varm og lun atmosfære som passer til alle anledninger. Vi tilbyr en 4-retters meny som kan utvides med 1-3 retter om man ønsker det. Alle våre retter er tydelige i smak og språk. Restauranten strekker seg over to etasjer med mulighet å booke lukket område til de spesielle anledningene.

 

Vi leier også ut lokalene, både til dagmesser, møter og eventer med oppfølgende lunsj eller middag. Her kan vi sammen skreddersy ditt arrangement. Vi tilbyr også diverse kurs, enten det er vinkurs, barkurs eller annen gastronomisk workshop.

Hjertelig velkommen!

 

Åpningstider                 
Korsgata 25, 0551 Oslo

Tirsdag-Lørdag - 17.00-01.00 (kjøkken: 22:00) 

Søndag og Mandager holder vi stengt

Korsgata 25, 0551 Oslo

23 89 79 66