Tuk Tuk Thai Restaurant

Vi ville skape den rette atmosfæren for våre gjester og å få en følelse av å vandre rett inn fra gaten inn i en ekte Thai restaurant med noen av den beste Thai mat i Oslo. Derfor var det veldig viktig for oss å bruke riktige materialer og teknikker fra Thailand for å lage den riktige atmosfæren.

Innredningen med flere tusen meter bambus er hentet i container fra Thailand. Det samme gjelder takviftene og belysning med bambus, palmer, lysslynger og det meste av innredningen. Over høytalerne spiller vi dempet moderne Thai musikk for å skape den helt riktige stemningen.

Vi håper du vil oppleve den samme stemning av Thailand, som du kjenner igjen fra ferien. Vil du ha tilbake Thailand følelsen ta med venner eller familie og avlegg oss et besøk på den koseligste Thai restauranten i Oslo.

Velkommen til et lite stykke Thailand i Tuk Tuk Thai Restaurant, Møllergata 8, 0179 Oslo.

Møllergata 8, 0179 Oslo

22 23 44 00