Saray restaurant

Saray restaurant er et tyrkisk kjøkken som ligger sentralt i Oslo. Det tyrkiske kjøkken har blitt rangert som et av verdens tre beste kjøkken. Hos Saray skal du oppleve hva det tyrkiske kjøkkenet står for, og kan smake på tradisjonelle retter, av tyrkiske kokker. 

Spesialiteten med Saray restaurant er en helt nytt tyrkisk konsept. Vi tilbyr våre kunder muligheten til å spise bakt tyrkisk pide og tyrkisk børek som blir bakt i stein ovn.  Alle retter får med pide, som er en tynn og mykt brød og brukes til alle retter. Etli pide er en tyrkisk flat, tynn og langt bunn som har masse bladning på toppen. (Se meny)

Hovedretter serveres med ris/bulgur, samt grillet tomat, paprika, løk og velsmakende nybakt pide fra stein ovn.

Vårt mål er å skape et familievennlig og funksjonelt miljø som serverer sunne, kvalitetsfulle og deilige måltider til Oslos beste priser. Hver gang du besøker oss, vil vi gjøre vårt beste for å servere deg Norges beste tyrkiske matretter med like god smaksopplevelse hver eneste gang. 

Hvis du ønsker en tradisjonell tyrkisk måltid, et fint sted å ta en venn, eller en hyggelig matopplevelse, er saray restaurant absolutt verdt en besøk. Velkommen!

Trondheimsveien 10, 0560 Oslo

21 94 22 22