Publiko

Folkelighet

Publiko kommer fra det spanske ordet publico som på norsk betyr publikum eller allmennhet.

For oss er dette det perfekte navnet for å markere at vi ønsker å skape et folkelig sted. Vi byr på unike lokaler og ønsker å være din nabolagsrestaurant på Majorstuen. Du vil møte en uformell atmosfære, fantastisk service og rammer for en hyggelig kveld dere sent vil glemme. Våre gjester kan reservere bord,  men også komme uanmeldt for drop-in alle åpningsdager. Vi ønsker dere velkommen til en fantastisk restaurantopplevelse!

Bærekraft

Publiko er vår versjon av bærekraft. Vi bruker helst lokale råvarer,  lokalt øl og alkohol når kvaliteten er på topp. Vi vil tilpasse våre menyer etter sesong, og vår respekt for råvarene fører til at minst mulig mat kastes. Med bakgrunn i denne holdningen benytter vi hele dyr i den grad det lar seg gjøre.  Vi lar vårt kjøtt mørnes i eget mørningsskap for å gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige. Alt på grønnsaken skal brukes, og vi benytter norsk fisk og annen sjømat med  fokus på de beste norske råvarer.

Vibes gate 11, 0356 Oslo

21 42 28 80