Proseccheria - Italiensk Restaurant Oslo

VELKOMMEN TIL PROSECCHERIA

Italiensk mat, italiensk drikke og italiensk gjestfrihet er det ssom skal til for å drive en ekte italiensk restaurant.

Siden vi åpnet dørene i 2009 har vi vært kjent for våre egenimporterte viner og ikke minst vårt store utvalg av Prosecco, som vi også importerer selv.

Hos oss kan du stikke innom for et glass vin, gjerne i kombinasjon med spennende antipasta, pasta retter eller annen tradisjonell italiensk mat, servert av vårt hyggelige og serviceinnstilte personale.

Vi er en populær, liten intim restaurant, så i perioder kan det være vanskelig å få bord. Hvis du og din kjære vil være sikret en romatisk aften hos oss kan det være lurt å reserve plass her eller på telefon 22420080.

 

Fordi antall sitteplasser er begrenset, ber vi om forståelse for at gjester må bestille mat mellom kl 1730 og 2030. Av samme grunn kan  kan bord kun reserveres for to timer lørdager mellom kl 1200 og 1600. Dette gjelder ikke for grupper over 10 personer.

Rådhusgata 30B, 0551 Oslo

482 35 948